kurser

Här hittar du kurser jag rekommenderar. Det kan vara en blandad kompott då jag vill dela med mig av kreativa, personlighetsutvecklande och roliga sätt att växa

ANMÄLAN STÄNGD

SKRIVMASKINEN – VÄGEN TILL PUBLISERING (Anmälan öppen tom 2 November)

Har du en längtan efter att skiva en egen bok. Då är det dags att ta tag i drömmen och göra den sann. Jag har under det senaste året varit medlem i en grupp som heter Skrivmaskinen -Vägen till publicering (VIP) Ett medlemskap där jag fått coachning. Deltagit i workshops om hur man bygger karaktärer, miljöer och perspektiv. Träffat författare i olika genre som berättar om sitt skrivande och jag fått möjlighet att ställa frågor. Missar man en träff kan man alltid gå in och se inspelningen vid ett senare tillfälle. Förutom allt detta och mycket mer får man umgås med likasinnade och delta i responsgrupper för att ge och få respons på texterna.

Nedanför finns två länkar. En för halvårsmedlemskap med betalning av hela summan. Den andra även den delår men med uppdelning av betalning. Självklart behöver du inte bli medlem bara för att du klickar på länkarna. Läs först på Marita Brännvalls sida och bestäm dig senare. Men kom håg att dörrarna stängs den 2 November.

Halvår

Halvår delbetalningar