Behandlingar

MENY

KLASSISK MASSAGE

Känner du dig spänd och öm musklerna? En klassisk massage går ner på djupet och mjukar upp spända muskler. Här jobbas det även med triggerpunkter. I denna behandling kan du välja mellan 25, 50 och 80 min behandling. Önskar du en helkroppsmassage så välj 50 min eller 80 min. För besvär vid ett specifikt område ex ländrygg eller axlar passar det med 25 min eller 50 min

AVSLAPPNINGS MASSAGE

En skön och avkopplande massage för hela kroppen. Här inkluderas även ansikte, skalp och fötter. Många väljer avslappningsmassage för att de vill njuta av att bli ompysslade. Vilket är perfekt. Men om du är sliten och har ont i kroppen p.g.a stress så rekommenderar jag varmt att välja denna behandling då den kommer att hjälpa dig att varva ner och på så sätt faktiskt bli mjukare i kroppen. Här kan du välja 25, 50 eller 80 min beroende på om du vill ha bara rygg eller hela kroppen. 80 min ger extra lång ansikts- och fotmassage.

LAVENDEL DE LUX

En avslappnande och renande behandling.  Inleds med den peeling som gör huden mjuk och len. Därefter följer en lång härlig massage med lavendel olja som lugnar både huden och sinnet. Behandlingen avslutas med en skalp- samt fot massage.

90 min

  Boka tid