En perfekt morgon

Klockan är 06.20 och jag sitter på min altan med en kopp kaffe och en påträngande lust att berätta för dig om stunden. Vaknade tidig eller kanske jag ska säga mitt i natten och kunde inte sova. Inte på grund av oro eller något sådant, kände mig bara utsövd. Vilket inte borde vara fallet. Låg och lyssnade på en bok och njöt av att ta det lungt. Då detta inte händer särskilt ofta för tillfället.

När klockan slog fem fick jag så lust att yoga ute. Har varit dåligt av den varan ett tag. Även de som jobbar med yoga tappar fotfästet ibland. Sagt och gjort! På med mycket kläder och fram med mattan. Så ljuvligt. Känner direkt hur hjärtat svarar. Jag flyttar mig intuitivt utan att veta vart nästa rörelse kommer ifrån. Så skönt att låta kroppen och själen bestämma. Visa vad jag behöver. Hjärnan har fått ledigt en stund.

Det blir ett lugnt och skönt pass där medi yoga och hatha yoga får samsas om utrymmet. Jag bara är utan några värderingar utan några krav på hur saker och ting ska vara. Litar på att min intuition leder mig rätt.

När jag känner mig klar har mitt inre redan valt Ad gurev name, en meditation för hjärtat och auran. Jag gjorde den stående. På andra meningen när man sjunger jugad gurev name och öppnar upp armarna mot världen exploderade hjärtat. Tårarna kom med en blandning av smärta och glädje när den inre rösten i mig sa, välkommen hem jag har saknat dig.

Nu sitter jag här och skriver till dig. Snart är det dags att fara på jobb. Men innan dess vill jag länka sången jag använde, som jag inte hört förut. Den är kort men vill man kan man göra som jag och sätta på repeat. Känner du inte till meditationen rekommenderar jag dig att söka på meditation för hjärta och aura eller heart meditation. Den finns i många versioner på youtube och spotify.

Önskar dig en underbar dag!

EvaMay / Norimi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s