Om

Hej och välkommen till Norimi. Jag heter EvaMay och det är jag som (om du väljer) kommer att ta hand om dig. Tänkte passa på att berätta lite om mitt liv med behandlingar och yoga. Så här har det sett ut fram till idag.

Jag har jobbat med Friskvård sedan 2003 då jag blev färdig utbildad massage terapeut. Samma år startade jag Norimi i Hagfors, Värmland. Tre år senare var det dags för skolbänken igen. Nej det stämmer inte riktigt. Dags för skolmattan ska det vara. Jag började min första utbildning till yoga lärare i Hatha Yoga på Yoga för alla i Göteborg. Då kunde jag äntligen erbjuda mina kunder yoga som friskvård för att förebygga besvär. Vilken härlig känsla! En önskan efter något mera aktivt växte fram. Så när jag hittade Zumba var det ett självklart val. Så mycket glädje och en fantastisk kontrast till min övriga verksamhet. I nuläget har Zumba´n fått stå tillbaka lite och finns inte med i mitt utbud. Men det betyder inte alls att den är borta. Den ligger där och väntar.

Efter 10 år som egen företagare bestämde jag mig för att ta en paus. Kände att jag ville lägga över ansvaret på planering till arbetsgivare en stund och ägna mig åt, ja, just mig själv. Ibland måste man bara följa sin intuition. Då hade jag turen att hitta två fantastiskt vackra arbetsplatser där jag kunde fortsätta med det som ligger mig varmt om hjärtat. Spa avdelningen som ligger mitt i det trollska Bergslagen – Loka Brunn och det underbara flytande Spa som är en del av fartyget  MS Cinderella på Vikingline

Men nu har det hänt igen och här är jag. Efter en tuff tid i mitt liv dök MediYoga upp på min radar. En huvudvärk som jag dragit med i två års tid försvann några månader efter att jag  påbörjade min utbildning. Lycka! Kände mig motiverad redo att förbättra och förändra mitt liv. Det kändes som att hitta hem. Längtan efter att få växa och att hjälpa andra att må bra i sin vardag blev stark. Nu har jag bytt ut Hagfors mot Hällefors, men Norimi är tillbaka. Fylld till bredden av energi och glädje. Redo att hjälpa dig att hitta nya verktyg till din egen verktygslåda för att skapa det liv du önskar.

Ser fram emot att träffa dig!

EvaMay