Resor och Retreat

RESAN ÄR AVSLUTAD

Inspirations- och MediYoga resa till Rhodos

Följ med oss och förläng sommaren. I höst åker vi till vackra Rhodos.

Strosa i gamla sta´n

Under varma sköna dagar i den grekiska solen blir det mediyoga förstås. För dig som önskar kommer vi också att blanda med härliga happenings som ex pilates, zumba och singing bowls samt lite annat smått och gott. Givetvis kan du även vara med på hotellets egna aktiviteter.

Hotellet är ett ultra all inclusive. Det innebära att det finns mat och dryck dygnet runt. Så här kan du hitta både kött och vegetariskt. Allt efter tycke och smak.

Akti Imperial Delux Resort & Spa är ett 5 stjärnigt hotell där du finner det mesta. Här finns ett brett utbud av mat och dryck dygnet runt. Du kan välja mellan buffe och fine dining. Vill du lyxa till det med en skön behandling så finns Spa & wellness avdelningen där du kan skämma bort dig lite extra (ingår ej). Behöver du något utöver så finns mini market och bankomat för den som vill ta ut lite pengar innan du ger dig ut på upptäcks färd. Rhodos stad ligger endast 40 min promenad från hotellet. Tar du bussen går det givetvis ännu raskare.

Lindos

Du kan också välja mellan två olika utflykter när du bokar resan.

På bilden ovanför ser du Lindos. En pittoresk liten by. På vägen dit njuter vi av det glittrande medelhavet från vår båt. I Lindos får du egen tid att strosa omkring och kanske klättra upp till Lindos Akropolis. Du kan välja att äta lunch här. Men om du önskar kan du få ta med en lunch låda från Hotellet.

Vin gård

Den andra utflykten går till en vingård där vi får prova viner och njuta av tilltugg. En riktigt mysig stund tillsammans med nyfunna vänner.

Vi vill att du ska få med dig mer än minnen och nya vänner när du reser hem Så under veckan kommer du att få tillfälle att få ett samtal med en av oss. Där vi pratar om dig och ditt liv. Som resultat av samtalet kommer du att få med dig ett yogapass hem. Speciellt utvalt för dig! För att du ska få bättre förutsättningar för att fortsätta hemma kommer du även att få en egen yogamatta.

Klicka på länken för att komma till travea som är vår partner. Där hittar du flera detaljer om resan samt bilder på hotellet. Det älr också här du gör din bokning.

https://www.travea.se/inspirations-och-mediyoga-resa-till-rhodos

P.s Om du reser själv men gärna vill ha en resekompis kontakta: Travea : +46-(0)31-47 05 80 eller info@travea.se

För övriga frågor kontakta mig.

EvaMay Clausen 073-4202004 email norimi@hotmail.se Ingela Stenvall ingela@4balance.nu 

https://www.facebook.com/Inspirationsochmediyogaresor/?view_public_for=429600857894232