Snart December

Jag kan knappt förstå hur det kan vara möjligt. Nyss var det sol och häng på gräsmattan. Nu yr snön utanför mitt fönster och temperaturen pendlar mer än vad som borde vara möjligt. Kanske sitter du på jobbet och tittar ut. Eller befinner dig hemma med lådan julpynt stående på bordet, köket doftande av saffran och du känner lugn i själen. Det är nått speciellt med december.  Själv sitter jag och tittar ut genom fönstret och funderar på de som ska fixas innan lugnet lägger sig, Om några veckor är det skolavslutning för mig och många andra. Efter två års studier har är jag snart färdig MediYoga terapeut / lärare. Känns fantastiskt och lite sorgligt förstås. Alla fina man mött som några kommer att finnas kvar i mitt liv andra endast i mitt hjärta. 

Här i bloggen kommer jag att skriva om yoga och annat smått och gott som gör vardagen till den berg- och dalbane resa som är livet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s