Äntligen faller allt på plats

Sitter som vanligt hemma vid mitt köksbord och fixar lite smått och gott. Nästa vecka får jag dela en underbar skolavslutning tillsammans med mina fina yoga vänner. Visst är det underbart att gå i skolan och lära sig nya ting. Men ibland kan det vara skönt att fokusera på det som är. Utan att skapa massor av nya intryck.

Känns som allt faller på plats. Julpyntet upp. Kaka i ugnen. Inlämningsuppgift till skolan nästan klar. Bäst av allt. Yoga lokal fixa för 2019. Känner mig så glad och tacksam över att det finns människor som hjälper. Det gör hjärtat lite extra varmt när månaden går i julens tecken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s