El Camino Portuges, Costal 6

Ibland vill inte orden infinna sig. Under vandringen efter nästan en vecka hände det. Plötsligt var huvudet tomt. En helt otrolig känsla. Likadant känns det faktiskt idag. Kan bero på att jag gjort yoga ca 2,5 timme om dagen senaste veckan. Så därför låter jag bilderna tala. Dessa tog jag efter att ha vaknat första dagen i området Galicien i Spanien. Där eucalyptus träden finns överallt och doftar alldeles fantastiskt. Med dessa bilder önskar jag dig en fin helg med massor av mys.

En underbar morgon. Denna dag lämnade vi Janine på härbärget vi sovit. Hennes fötter var inte glada. Så mycket blåsor. Stackare!
Härliga vyer.
Ens spansk kyrkogård. Här finns minnes platser för nära och kära. Som jag förstår det så finns de dödas aska bakom glaset och minnes plaketterna. Jätte vackert.
I Baiona tapapde jag bort min vän Kirsten. Hon gick in i en kyrka. Jag kollade vart pilarna tog vägen och kom sen tillbaka. Då var hon borta. Sån är Caminon. Man vet aldrig. Efter lång stunds letande och lite lunch fortsatte jag min vandring. Vid detta monumen mötte jag två Irländare som var vänliga att hålla mig sällskap hela vägen till min slut destination för dagen.
Äntligen framme i Ramalossa.
Om du känner att du behöver lite egen tid efter att ha tillbringat alla dygnets timmar tillsammans med massor av andra pilgrimer. Då är detta ett underbart ställe. Härbärget Pazo Piaz. För 10 Euro fick jag eget rum. Så himla gött. Efter att ha varit ute och handlat min favorityoghurt med mango samt bröd och chorizo………..
…….och kollat in den fantastiska stranden , tror namnet var los Americanos. Helt otroligt, åt jag min mat och somnade som en liten baby.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s