Glad Påsk

Så är den då kanske äntligen här! Våren. Jag vet iallafall att jag håller tummarna hårt. Känner du också förväntningarna som spirar inför den stundande sommaren? Jag längtar. Tyvärr så var jag nog lite snabb att få för mig att det var varmt och skönt i solen. I morse vaknade jag med värsta värken i vänster arm. Gissar att jag suttit i drag. Suck och pust. Passar förträffligt med denna åkomma då jag nu är på väg för en längre jobbhelg på fina M/S Viking Cinderella. Ja ja vad är väl en bal på slottet. Det blir nog iallafall ett ägg eller två i helgen och det skulle inte förvåna mig om det bjuds mumma som efterrätt till oss som arbetar ombord denna påsk. Om sanningen ska fram så har denna påskhelg startat på ett helt underbart sätt och det är med ett skönt lugn och stor tacksamhet som jag tar mig an helgen. Tusen tack fina yogisar för att ni finns och att ni delar med er av smått som stort kvällarna och i arla morgonstund. Tack!

Önskar er en underbart vacker och solig påsk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s