Härliga tider

Så är den nu snart här. Sommaren. Den efterlängtade. Vi har för länge sen glömt bort att vi fick nog av värmen till sist. Lika törstande som vanligt står vi där med ansiktena vända mot solen, ler och suckar. I morse trodde jag dock att det var vinter igen. Utanför mitt hyttfönster vräkte snön ner. Men det förstod jag inte för ens jag kom på jobb. Då fick jag veta att jag hade tagit den syn som mötte mig för dimma. Snacka om att vara i förnekelse. Men för varje dag som går så närmar vi oss. Så nu börjar vi sommar yoga schemat på Norimi. Häng på och starta sommaren med en underbar Sadhana den 12 Maj. Tillsammans gör vi dagens praktik till en inbjudan av en varmare mera välkomnande tid. Sadhana betyder daglig praktik. Vi gör MediYoga förstås. Ett härligt pass på en och en halv timme som avrundas med en timmes medtitation. En klass som gör oss avslappnade och fokuserade att ta oss an den kommande veckan.

Det blir flera klasser under sommaren. Du ser de som redan är inplanerade under schema. Hoppas och håller tummarna för att vi även får chans att yoga ute. Känna solen och vinden mot huden. Då kan vi också få plats med flera utövare. Det kan även hända att det dyker upp extra pass under sommaren så håll koll på här på hemsidan och på Facebook.

Du som inte har provat MediYoga på Norimi missar väll inte att du i sommar kan prova på Mediyoga gratis! Kolla in sommar schemat!

Vi ses i sommar! Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s