När kroppen säger ifrån.

Man tycker att det ska vara enkelt att fixa dom enklaste saker t.ex handla, borsta tänderna, hänga tvätt och massor med andra vardags bestyr. Men ack så man bedrar sig. Jag vaknade mitt i natten för ca tre veckor sedan med den en fruktansvärd från nacken ända ner i vänster handled. Oturligt nog så var jag på jobb ute på havet, det va påsk. Ja du förstår. Som tur var hade jag fina arbetskamrater som förstod att jag inte klarade att göra behandlingar och lät mig stå i receptionen.

Besökte läkare och fick antiinflammatoriska och smärtlindrande medicin. Det funkade inte. Denna vecka fick jag äntligen träffa en sjukgymnast. Nu vet jag varför den smärtlindrande medicinen funkade alls trots att det var det starkaste jag stoppat i mig. Jag har en en typ av nervretning. Inget är fel eller trasigt. Bara klämt. Så min sjukgymnast sa att jag skulle gå hem och fortsätta med min mediyoga. Va glad jag blev. Jag vet ju det. Men när man har smärta själv är det svårt att avgöra vad som är bäst. Det gör bara vansinnigt ont.

Så därför ser jag extra mycket fram emot söndag. Då är det nämligen dags för Norimi`s första Sadhana. Det kallar man sin dagliga practice. Det blir en och en halv timmes yoga övningar och en timme med blandad härlig meditation. Kan man starta en söndag bättre. Häng på vet ja!

Många människor med lever med smärta som en del av sina liv. Det kan vara fibromyalgi, diskbråck osv.
Så om någon säger att de har ont, tro på det. Ge en hjälpande hand när du ser att någon behöver hjälp. Det är allt för ofta som människor blir bemötta med misstro. Smärta är ett symtom på att något inte är som det ska i din kropp, Då är det viktigt att du lyssnar och tar reda på vad som är fel. Något som är viktigt att ha i åtanken är att nånstans 70-80 procent av alla sjukdomar är stressrelaterade. Så kanske du redan nu ska ser över din vardag. Tänka på att du har makten att leva det friskaste livet du kan. Jag är så glad och tacksam att min värk är tillfällig och inte bara det. Den lär mig att förstå andra och bli en bättre människa både på ett personligt och ett professionellt plan. Något att tänka på!

Ha en underbar helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s