En paus i chakrasystemet

Idag har jag sagt farväl till min morbror under en vacker ceremoni i kyrkan. Dagen har fyllts med fina stunder där det funnits sorg, fina samtal men även många skratt. Underbart att få möta mina fina kusiner igen. Det var allt för länge sedan sist.

Därför finns inget chakra inlägg som du kanske märker. Då jag har fokuserat på annat denna vecka. Nu går det från begravning till fest då familjen kommer på besök i helgen. Tacksam för allt det fina i mitt liv.

Snart är jag tillbaka med pannchakrat. Vill du veta direkt inlägget går online kan du klicka på knappen följ Norimi i övre delen av sidan. Tills dess, ta hand om dig! Hoppas att vi alla får njuta av solen denna sista helg i maj.

Kram ❤

Eva May / Norimi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s