lugnet som sakta återvänder

Hej! Det var ett tag sen sist. Livet kommer liksom emellan ibland. Men resan jag är på just nu är den mest spännande jag någonsin gjort. Nej jag har inte lämnat landet. Men ändå utforskar jag en plats som är okänd nämligen den inom mig själv.

Som sagt det har varit mycket och pandemin har krävd en hel del av oss alla. Men kanske skådar vi ljuset där borta i tunneln. Jag hoppas det.

Känner ändå att jag lärt mig en hel det den här tiden även om det har inneburit att jag vänt ut och in på mig själv på ett sätt som inte varit särskilt sunt. Men det sägs ju att det är av misstagen man lär sig.

Nu har jag hittat en liten vrå där jag får göra det jag gillar mest. Att ta hand om dig som kommer till mig för behandling. Men även uttrycka mig i skrift både professionellt som skribent och ge mig in i en ny värld. Nämligen världen som författare. Jag stormtrivs och mår alldeles fantastiskt.

Jag vet inte hur det är med dig men jag älskar hösten. Det är något magiskt med den.

Så nu ser jag fram emot att dela hösten med dig här på hemsidan men även på andra sociala medier och kanske vi till och med ses i riktiga livet.

Ta hand om dig så hörs vi snart igen.

EvaMay / Norimi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s