Ett nytt år i antågande

Det går kanppt att ta in att det om en vecka är dags igen. Dags att ta avsked av ett år och möta ett nytt med ett öppet sinne. Kanske är du som jag är sliten efter julens jobb och härligt firande och längtar efter ett lungt januari. Eller har du tankat en massa energi under julen.

Men innan dess är det ett firande kvar. Nyårs afton. Hur tänker du fira?

Själv har jag en plan som går ut på att vara hemma och glida över till nästa år mjukt och försiktigt. Fundera över året som gått och skriva ner det jag vill ska hända under året som ligger framför mig. Troligtvis njuta av en skön meditation med fokus på 2023. Det är är åtminstone min plan, men vem vet kanske dyker det upp något jag inte kan motstå.

Så vad önskar jag mig under det nya året? Mera yogaklasser, något som jag vet kommer att hända redan 11 januari. Det ska bli så härligt att få yoga tillsammans igen. Dessutom ska detta ske i den mysiga bystugan i Sikfors. Det känns helt rätt.

Jag ska skriva mer. Följa mitt hjärta istället för att låta tankarna bestämma riktning i livet. Vandra långt, resa mycket och umgås med nära och kära samt gamla och nya vänner.

Sen tänker jag att det kan vara dags att göra en bucket list. Något som jag alltid tyckt varit häftigt när andra gjort det man aldrig kommit mig för att göra själv. Du vet en sån där man skriver upp saker som man vill göra. Den kommer inte att innehålla äventyr som att hoppa fallskärm, jag är inte galen 😉. Men lite annat spännande blir det helt säkert.

Sen hoppas jag givetvis att gå träffa nya och gamla kunder på yogamattan samt få ge välgörande behandlingar som gör skillnad. Kanske redan i januari då det finns en del erbjudanden som du kan läsa om här på hemsidan.

Även denna vecka finns det behandlingar att boka.

Glömde en sak jag ska göra nyårsdagen.. Nämligen ligga i soffan, äta nått gott och titta på Ivanho, en riktig klassiker. Det var det alldeles för många år sedan jag gjorde det senast.

Jag önskar dig ett fint slut på detta år samt massor av glädje och lycka under den nya oskrivna bladet som heter 2023.

Njut av varje dag och glöm inte att glädjas åt de små speciella stunderna när dom dyker upp.

Kram

EvaMay / Norimi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s