Tillbaka till verkligheten

Hej

Nu är det ett tag sedan jag skrivit på bloggen. Eller varit aktiv överhuvudtaget om jag ska vara ärlig. Det har varit ett annorlunda år med massor av återhämtning vilket jag inte alls är van. Återkommer om det en annan gång.

Nu är jag tillbaka igen och har precis installerat ett nytt bokningsystem för behandlingar. Kände att det var på tiden att du fick välja själv när du har tid att sitta en stund i lugn och ro för att boka. I bokningssystemet ser du tydligt vilka tider som finns att boka så Norimi är nu bara en knapptryckning bort. Du hittar ”Boka tid” i menyn ovan.

Det ska bli skönt att börja igen. Hoppas vi ses

Kram ❤️

EvaMay / Norimi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s