Vad händer framöver!

Vilken härlig tid. Massor av härlig gemenskap och vila. Det är iallafall vad vi borde förknippa juletider med. Hur har du det?

Här på Norimi planeras det för fullt inför det nya året. Längtar så vansinnigt mycket på att orden, ring klocka ring, ska släppas ut i den kalla vinternatten och påkalla ett nytt år. Ett år fyllt av upplevelser och ny möten.

Norimi börjar året med att ta ett långt djupt andetag och fylla på med energi. Mellan den 6 och 21 Januari kommer jag att befinna mig på ett Ayurveda retreat i Indien. Ska försöka att dela med mig av lite godbitar under resan. Om internet vill.
Men innan dess finns det möjlighet till behandling V. 1

Under tiden jag är borta beställer du presentkort och bokar behandlingar här:

Boka tid

Väl hemkommen är det sen dags att börja ordna med nya yoga lokalen. Jag längtar så. I februari slår vi upp portarna för både nybörjar och fortsättnings kurser. Ser även fram emot att under vårterminen samarbeta med ABF och du kan därför anmäla dig både hos dem och hos mig. För dig som önska andra yoga tider så skicka gärna iväg ett mail till mig så ska jag se om det finns möjlighet att skapa nya grupper. Tänker kanske förmiddagar och varför inte lite morgon yoga. Hör gärna av dig med önskemål.

Grupperna börjar första veckan i Februari. Du kan köpa kurs på 12 veckor. 10-kort som gäller alla klasser i 1 år eller enstaka tillfällen. Du hittar info och priser under MediYoga. Några prova på klasser kommer att bokas in innan dess så håll ögonen öppna. Så det var lite om 2019 och då har jag bara inkluderat de första månaderna.

Vilket år det kommer att bli. Ser då fram emot att dela det med dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s