Äntligen!

Så nu står jag så äntligen här och väntar på bussen. Vilket i sig är ganska vardag för mig. Men den här gången blir det varken jobb eller skola. Jag är på väg till Indien! OMG!! Imorgon lyfter flyget men litar inte riktigt på väder och transporter så tar det säkra före det osäkra och reser till Stockholm redan idag. Kan inte fatta att jag väntat ett helt år. Va fort det här gått.

Medans jag är borta så kan du anmäla dig via hemsidan till MediYoga kurserna som startar i Februari. Behöver du presentkort går det att ordna via min sida på boka direkt. Om Internet vill så lovar jag vackra bilder från Ayurveda living village i Kerala.

Ha det gott!

Photo by Pixabay on Pexels.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s