I morse skrämde jag en groda!

Mobilen spelar en trudelutt som betyder att det är dags att gå upp. Jag smyger omkring och klär på mig. Min fina vän och resesällskap sover gott. Väll ute träffar jag natt vakten som låser upp grinden ner mot havet och en plats gjord för yoga. Han undrar om han ska tända. Men tackar nej då jag finner det ganska mysigt. Plötsligt hoppar något framför mina fötter. Jag hoppar högt och skriker till. Men det va ju bara en liten gullig groda som tog sin morgon promenad.

Lite zumba yoga och meditation I enskildhet gör dagens start magisk!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s