Lov ord till Paradiset!

Vilket äventyr jag har varit på. Hade på känn att det skulle bli fantastiskt. Men jag kunde aldrig ana att jag skulle bli så förälskad i platsen och människorna. Vilken glädje att se unga män dansa i extas under en religiös parad där man firade någon gud. Vilken passion och kunskap det fanns i all personal på Ayurveda living village där jag bodde. Viljan att hjälpa och att göra sitt absolut bästa och det med ett leende på läpparna. Så mycket hjärta och så mycket skratt. Så mycket att minnas. För mig den perfekta platsen. Ändra er aldrig var precis som ni är och låt er aldrig övertalas att ändras till något för att omvärlden tycker sig veta bättre. Ni är fantastiska.

Det är verkligen sant att man blir glad resten av dagen om man ser en sån här vacker varelse.
Världens godaste frukost. Inte svårt att lära sig äta rätt när dom hela tiden ställer fram fantastiskt god vegansk mat. Himmelrike!
Magiska solnedgångar.

Kommer mera bilder senare. Nedladdningen tog semester 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s