Då var vi igång

Som jag har längtat! Och så äntligen helt plötsligt, fast givetvis ändå inte, så var vi igång. Idag träffade jag ett gäng härliga yoginis som skulle delta i fortsättnings kurs för MediYoga. Dessutom i min nya lokal som jag älskar. Så himla mysigt. Så tacksam över min fina syster som vet hur man skapar stämning i ett rum. I love it! Thank you, thank you, thank you! Och min fina mamma som hjälper till så allt blir klart till första kurs starten. Vill bara att tiden ska rusa iväg så det blir i morgon och jag får uppleva känslan tillsammans med ett ett nytt gäng som för första gången ska prova på Mediyoga. Det är lite pirrigt måste jag erkänna. Vill ju göra yoga formen rättvisa och förmedla den där känslan. Du vet den då du känner dig alldeles avslappnad och hemma i stunden. Den känslan av att tiden har stannat men ändå går för fort.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s