Lyckan är att vara på väg

Att få färdas på en vacker plats eller att få vara på en lycklig plats i mitt sinne. Det är för mig det bästa som finns. Nån klok så en gång ” Det är inte målet i sig utan resan dit som är det viktigaste. Jag kan inte mer än hålla med. För oavsett om det är att gå i vacker terräng i mil eller att känna stolthet inför prestationen när man kommer fram. Så är det underbart. Men om man ska lida hela vägen fram till mål då känns det för mig som om det kan kvitta. För om jag behöver gå på en otäck, bullrig motorväg med massor av avgaser för att få en stark kropp så är det alldeles för många negativa saker min hälsa och min själ får utstå. Det är helt enkelt inte värt det. Så för mig att hitta en väg som inte nödvändigtvis är enkel. Men som ger mig glädje och stolthet och som jag brinner för att gå. Det är den rätta vägen för mig. Kanske går vi många kortare vägar i livet. Men om vi valt dem med hjärtat kommer de att länkas samman och ge oss det vi önskar. Och stoltheten över att ha lyckats med sin dröm kommer att föra oss vidare och även inspirera andra att våga prova lyckan.

Min lyckas väg är just nu att längta och planera . Längta och planera för att tillsammans med min kollega Ingela få inspirera och guida dig i Mediyogans värld. Samtidigt som vi njuter av den grekiska atmosfären med salta bad, god mat och ny vänner på den fantastiska ön Rhodos. Läs mer under resor & retreat

Namaste

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s