Grattis på Sveriges nationaldag!

Kunde vi fått bättre väder. Nej tror inte det. Själv är jag väldigt tacksam över att det blåst en del idag.

Jag passade på att starta dagen med en promenad. Mina tankar gick tillbaka till min El Camino Portuguese då jag såg en typ av markering som ofta mötte mig under vandringen. Så morgonens promenad bjöd inte bara på solens varma strålar mot huden utan värmde även mitt hjärta. Tack till dig som tog dig tid att stanna upp för att skapa detta.

Väl hemma igen var jag varm, trött, hungrig och vansinnigt kaffesugen. Kaffe är en av mina största laster. Men det var ju sååå varmt. Då en brilliant slog mig. Just nu håller jag på att letar efter en resa till Rhodos. Jag har varit där några gånger men nu ska jag dit för att förbereda mig lite inför resan den 6 oktober. Du har väll inte missat att du nu kan boka en resa med mig och min kollega Ingela på en MediYoga resa som bjuder på så mycket mera. Men nu var det inte det jag skulle säga. Jag blev Greklands inspirerad och gjorde en Frappe. En riktig grekisk sådan. Å sååå himla gott.

Häll upp några teskedar snabbkaffe i ett glas eller annan behållare. Fyll på med vatten bara så att det täcker. ( vill du ha socker i har du i det också.) Kör med mixer eller drink visp (eller vad det heter, en sån där liten visp) Vispa tills du får ett fast skum. Vill du ha en svart frappé så häll i vatten. Annars någon typ av mjölk. (själv väljer jag havre mjölk) Avsluta sedan med en skvätt vatten. Lägg i några isbitar. Sen är det bara att njuta. Vill du göra den lite extra onyttig kan du alltid lägga i en kula vanilj glass.

När jag tagit en klunk och stillat kaffesuget var det dags att se vad köket kunde bjuda på i mat väg. Det blev en härlig blandning av nyttigheter.

Bilden togs dagen innan när mamma kom på lunch.

Kaffet och maten intogs sedan på en filt i skuggan. Kan det bli bättre. Jag det kan det för hela eftermiddagen tillbringade sen tillsammans med min underbara familj då det vankades kalas hos min syster dotter.

Hoppas du haft det underbart du med!

Namaste!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s