Sommartider

Kanske inte en sommar bild men den kan tolkas på många sätt

Sommar innebär så mycket. För många är det ledighet och tid med nära och kära. För andra är sommaren den tiden då arbetet kräver som mest. Medans andra känner sig ensamma när vardagens rutiner blir lite omskakade. Mycket aktivitet stannar upp under sommaren och gör en del tappar lite fotfäste medans andra tycker det är skönt med en paus. Tänk vad vi är olika ändå. Se dig omkring i din omgivning. Känner du någon vars fotfäste är lite ostadigt. Hur har du det själv? Om du har det härligt bjud in någon som kanske inte mår så bra. Det kan göra en stor skillnad. Om du är den som tappar lite fotfäste våga ta kontakt. De som njuter glömmer ibland att alla inte känner lika, men de blir med stor sannolikhet glada över lite oväntat besök.

Ta hand om dig! Önskar du lite stadig mark så finns det MediYoga klasser i sommar. https://norimi.blog/yoga-schema/

Namaste!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s