Helt galet va tiden går fort

Tyckte nyss att det var maj och hela sommaren låg framför oss. Så helt plötsligt, i över morgon, så är det Augusti. Men det är inget jag sörjer. Jag älskar hösten. Med dess höga luft och vackra färger. Man får dra på sig mys strumporna och krypa upp i soffan. För att inte tala om att vi faktisk redan nu kan njuta av levande ljus då kvällarna blivit mörkare. Jag vet inte hur det är med dig men jag gillar mörka kvällar. Lycka har det varit nu när kvällarna varit lite mörkare och dessutom varma. Kan det bli bättre. Inte om jag får säga mitt. Men vi är alla olika.

Men sommaren är ju inte slut ännu. Det kommer många fina dagar att njuta av i stillhet eller med vänner och familj. Det är ju det som är så härligt. Man kan faktiskt välja själv hur man önskar tillbringa sin tid. Nu vet jag att inte alla håller med. Familjen ska ha sitt. Ja så kan det kanske vara. Men om man har en öppen dialog och är ärlig med vem man är så kan man helt säkert få njuta av det man önskar. Det handlar om acceptans och betyder att andra i familjen kanske också exempelvis vill ha egen tid. Eller mera tid med dig. Det handlar ofta om balans och acceptans. Inte alltid så lätt. Kanske något att fundera över.

Här på Norimi planeras det inför hösten och det finns en del härliga saker som är på gång. En MediYoga resa till Rhodos (fortfarande öppen för bokning i mån av plats.) En ny börjar kurs kommer det givetvis att bli. Det innebär inte att du måste vara nybörjare. Du kanske bara tycker att den kursen passar dig bra. Sen kommer det i år att bli en chakra kurs. Där ju får lära dig lite mera om hur olika yoga övningar, kroppsdelar,känslor och beteenden hänger ihop. Visst låter det spännande. Mera information kommer snart. Men vet du redan nu att du är intresserad av någon av kurserna så kan du skicka ett mail eller sms så skriver jag upp dig och återkommer när det är klart med datum.

Så passa nu på att njut av solen, nature och människorna som står dig nära. Skratta mycket och ta dig tid att bara vara den du är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s