En ny början

Kan du också känna det. Den där känslan som kommer varje höst. Eller rättare sagt jag får den känslan varje höst. Kanske gör du det med. Ett enda ord förväntningar. Kraven på varma dagar och svalkande bad smyger försiktigt bort. Fram kryper mysiga kvällar med tända ljus. Helt underbart. Både kropp och själ håller andan för vad som komma skall. Själv längtar jag efter att få starta upp höstens klasser. Chakra kursen är ny för i år. Kan knappt vänta med att få dela med mig om ämnet som jag tycker är så fascinerande. Hela kroppen och själen sjunger av glädje då jag får åka till Rhodos för att yoga, dansa Zumba och umgås med några av er en hel vecka. Planer för nästa sommar semester är redan påbörjade. Allt det jag tycker bäst om händer mig nu. Livet bubblar av överraskningar. Hur är det för dig? Ta dig tid att känna. Vad händer just nu. Livet är inte alltid lätt. Men det finns ljuspunkter även om dom ibland är små. Titta efter dom och håll fast i dom när det blåser upp omkring dig. Om vi håller blicken på allt det positiva som faktiskt händer i våra liv skapar vi förutsättningar för ännu flera speciella stunder. För precis runt hörnet eller när löven byter färg kanske äventyret väntar på dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s