ADVENTSKALENDER LUCKA NR 1 FÖRSTA ADVENT

Välkommen in i förväntningarnas och ljusens månad. Kommer du ihåg hur det var att vara liten och längta. Hur frustrerande det var att se dom goda kakorna och inte få röra än mindre smaka. Tisslandet och tasslandet av hemligheter.

Nu när vi blivit äldre har julen för många av oss ändrat karaktär. Att få vara tillsammans med nära och kära. Att ha oceaner av tid. En bekant som ofta kommer på besök denna tid på året är en varelsen kallar sig julstök men vars rätta namn är stress och hen är minst sagt en krävande gäst. Men kom ihåg att denna gäst ofta är oinbjuden och du behöver inte ge av din tid. Så när hen kommer på besök ta några djupa andetag. Gör något som gör dig lugn och gärna får dig att skratta. Det kommer att få stressen att med panik i blicken fly ylande ut genom dörren. Det är nämligen de värsta hen vet.

Önskar dig en fin 1:a Advent!

Häng med i Adventskalendern ändra fram till jul och ta del av tips och/eller erbjudanden varje dag. Under översta bilden på sidan kan du klicka på följer Norimi så behöver du inte komma ihåg att gå in på sidan utan sidan med adventskalender och uppdateringar kommer till din email.

Ett sätt att få stressen att släppa är en produkt som för flera år sen var årets julklapp. Nämligen spikmattan. Själv är jag inte så förtjust i den som var storförsäljare då utan min favorit är den svenska spikmattan. Den ser kanske lite farlig ut då den har långa piggar. Men pga detta så kan man lägga en frottehandduk emellan till att börja med. Sedan gå vidare till T-shirt och tillslut ligga direkt på. Eller så stannar man där den känns bäst.

Läs mer på: https://spikmattan.com/hela-ryggen/

Ordinarie pris 795 Kr Erbjudande: 700 kr spara över 20% inkl frakt Gäller ej på mattor med nedsatt pris. Med reservation för slutförsäljning och prisändring från leverantör. Gå in på sidan och välj färg. Sista dag för beställning 6 December Du kan givetvis beställa mattorna efter det då gäller ordinarie pris ink frakt. Beställs på Norimi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s