ADVENTSKALENDER LUCKA 2

Att skriva har i olika skeden i mitt liv haft en stor plats. Jag älskar att skriva. Och jag älskar skrivböcker. Känslan när orden och berättelser växer fram på pappret. Tankar som avlöser varandra och glider likt ett vattenfall ner igenom kroppen ut genom fingrarna till pennan som glider lätt över pappret. Att skriva ner sina tankar och känslor är befriande. Att försöka hitta fram i sin egen ibland vimsiga hjärna. Att skriva kan ibland hjälpa både för att bringa reda i funderingar och bearbeta jobbiga saker. Ibland går det lätt ibland är det svårt att hitta struktur.

I lucka nummer 2 gömmer sig inte några av mina tjänster eller samarbetspartners produkter. Idag plockar jag fram något en annan person jag aldrig träffat har skapat. Vill så gärna dela med mig så att du inte missar denna guldklimp. Känner du någon som tycker om att skriva dagbok eller liknande då har du här världens finaste present. Personen jag talar om heter Sanna Sporrong och driver företaget Sporrong form. Hon har i höst kommit ut med en bok som heter ”Planera din hälsa”. Kan något vara mera i tiden. Detta är inte en bok med en massa måsten, kalorier och måttband. Utan en ”dagbok” som bla ställer frågor som man får fundera på och sen skriva ner. Man kan säga att man skapar sina egna hälsosamma vanor. Jätte svårt att förklara men här ner under bilden hittar du hennes hemsida.

bild från Sporrong Form https://www.sporrongform.se/planera-fr-din-hlsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s