ADVENTSKALENDER LUCKA 3

Att köpa julklappar kan vara nog så knepigt. Barn är ganska lätta då de faktiskt talar om allt dom önskar, där finns inga spärrar. Vi vuxna har en förmåga att dra på svaren. Vill inte önska något för dyrt, inte för billigt. Inte för stort och inte för smått. Barn tänker inte på sånt. Skönt, iallafall för det mesta. Jag måste säga att jag verkligen gillar presentkort. Då kan personen i fråga , beroende på vart man köper presentkortet så klart, välja själv.

Därför vill jag ge dig möjlighet att köpa presentkort där mottagaren kan välja mellan massage, mediyoga- kurser, klasser, klippkort eller privatsessioner samt produkter som finns hos Norimi. Det bästa är att du kan precisera vad presentkortet är till för, ex en nybörjarkurs i mediyoga, eller bara skriva en summa och låta mottagaren bestämma själv.

Svara på nedanstående fråga och få 10 % rabatt på presentkort

Hur många timmar är MediYoga sessionerna hos Norimi?

Beställ på kontakta oss. Eller ring på 073-4202004. Skriv in svaret på frågan i fältet meddelande. Uppge e-mail adress så att vi kan bestämma tid då du kommer och hämtar ditt presentkort. Önskar du få det skickat så går det bra. Tänk då på att beställa i god tid då jag ibland jobbar borta och det kan dröja innan presentkortet kan skickas. Porto tillkommer.

Önskar dig en underbar måndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s