ADVENTSKALENDER LUCKA 11

Hej fina du. Hur har din dag varit så här långt? Min dag rusar iväg fortare än jag önskar. Håller på att göra något för kalendern som jag aldrig gjort förut. Men som du kanske sett har jag lite dator och faktiskt även skrivar krångel. Så det går si sådär. Men ja har förtröstan för är det något jag är så är det envis. Envishet kan nog vara nog så bra men ibland går det lite över styr. Då kan det inverka på resten av livet som bara fortsätter runt omkring min lilla envishets bubbla. Men sägas ska att jag faktiskt blivit bättre med åren. När jag var liten och även högre upp i tonår och kanske lite in i vuxenlivet var jag hopplös att ha en diskussion med. Jag gav mig aldrig. Det kunde diskuteras om vad som helst och om även om min ”motståndare” kunde visa mig att jag hade fel. Exempel någon sade: du hade på dig en rosa klänning på det kalaset och jag hävdade att den var grön. Sen kunde personen plocka fram ett fotografi från kalaser som visade mig i rosa klänning. Då hävdade jag att det blivit något fel på filmen vid framkallning. Man gjorde så då för er som inte minns. Man fick skicka in sin filmrulle och sedan fint vänta på att den skulle dimpa ner i brevlådan i form av fotografier, eller var det så att man fick hämta dem någonstans. Jag minns inte riktigt. Om jag ska vara riktigt ärlig har jag fortfarande mina stunder. Som när jag till min syster förundran lyckades flyttade på Globen. Jag skulle gå på en hälsokontroll för mitt jobb och visste precis vart jag skulle gå. Så jag traskade på och innan jag visste ordet av det var jag på väg ut ur centrum. Hur jag än letade och kollade på min gps så var Globen inte i närheten av mig. Tillslut så måste jag svälja min stolthet och fråga en med människa. Det visade sig att gatan och företagshälsan låg mellan Globen och Tele 2 arenan på vad som för mig kände som en bakgata. Helt säker på att där hade jag aldrig varit förut. Men det såg likadant ut på insidan som det gjorde sist. Men vem vet kanske dom inte bara hade flyttat Globen utan även flyttat runt på lite andra hus. Ganska imponerande med tanke på att det bara gått två år sen jag var där sist. Men envisheten gjorde iallafall att jag hittade fram i tid. Bara det!

Men oftare i samtal idag är jag bättre på att lyssna. Har även insett att om jag lyssnar och inte kämpar så hårt för att få rätt eller övertyga. Då kan det bli ett riktigt spännande samtal där jag faktiskt får lära mig något nytt eller inte minst ett nytt sätt att tänka. Om du är som jag alltid varit förr så rekommenderar jag varmt dig att prova.

Så med det lilla utlägget så kommer dagens luck erbjudande. Har du svårt för att hitta en julklapp till en person då kan detta deffinitivt var något.

Massage 30 min + Aloevera Hudlotion på köpet. Totalt värde 119 Kr 515 Kr Erbjudande: 396 Kr

Massage 50 min + Aloe Rub (linement) Total värde 719 Erbjudande: 560 Kr

Kom ihåg att det finns även ett presentkorts erbjudande i Lucka 3

Önskar dig en fin dag!

EvaMay

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s