ADVENTSKALENDER LUCKA 12


I dagens lucka hittar du en guidad meditation som kallas Yoga Nidra som också kallas yogisk sömn. Här får kroppen sova och samtidigt som vårt sinne och medvetande har fullt fokus. Vi ligger på rygg med händerna längst sidorna.

Med yoga nidra kan man uppnå både kroppslig, mental och känslomässig avslappning. Och man säger faktiskt att 20-30 min yoga nidra är likvärdigt med mellan 2-4 timmars sömn. Det betyder inte att du ska byta ut nattsömnen men det är ett bra sätt att få mera energi. Men kan även med fördel användas när du ska gå och lägga dig. Men tänk på att yoga nidran görs i vaket tillstånd. Men vet själv att det tog några gånger innan jag kunde hålla mig vaken hela tiden. Så mycket nöje.

Ps Det är första gången jag spelar in något sånt här. Och utrustningen är nog inte optimal. Det kan finnas skavanker. Så ta det för vad det är. En gåva från mig till dig att börja njuta av med detsamma.

Önskar dig en underbar dag.

EvaMay

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s