ADVENTSKALENDER LUCKA 13

I skrivande stund är jag toktrött. Har masserat och dansat Zumba hela dagen känns det som. Eller dansat har jag gjort hur mycket som helst de senaste dagarna. Haft ett Zumba pass idag som krävt mycket förberedelse. Det är så himla roligt. Jag går igång direkt när musiken börjar spela. Då kan jag hålla på hur länge som helst. Men det tar mycket tid. Just nu har jag saker som ligger på hög och väntar på att bli omhändertagna. Jag är nämligen ganska bra på att samla på mig. Det finns ju så mycket roligt man kan gör. Och ibland blir det helt enkelt lite för mycket. Men det enda jag vill just nu är att gå och lägga mig. Jag har i hela mitt liv försökt att leva upp till andra människors förväntningar. Eller rättare sagt det jag tror att de förväntar sig. Någon smart människa sa en gång till mig. Snälla Eva sluta tänka åt alla andra det kan dom göra själva. Jag har fortfarande svårt för att inte vara till lags. Men jag blir bättre och bättre på att sätta mig själv först.

Dagens fundering: Varför går tiden så fort när man har massor att göra men kan stå nästan helt stilla när man har tråkigt?

Dagens lucka är något smarrigt och nyttigt. Receptet finns här nedan via en länk till ICA. Jag var nämligen för glups för att hinna ta några bilder när det begav sig. Det här är deffinitivt en välkommen gäst på jul godis bordet. Kanske lite pepparkaks krydda vore något i denna lilla godbit.

https://www.ica.se/recept/morotsbollar-med-mandel-kardemumma-och-citron-719229/

Nu ska här knytas. När du läser det här är jag förhoppningsvis utvilad och redo för nya äventyr.

Önskar dig en underbar fredag med mycket mys. Kanske blir det en liten dadelboll framför tv:n ikväll.

EvaMay

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s