ADVENDSKALENDER LUCKA 16

Alltså tyckte precis att jag skrev att det var måndag. Jag måste ha väldigt roligt på jobbet då tiden går i rasande hastighet. Och det har jag ju faktiskt. Så mycket fina arbetskamrater på flera olika ställen. Måste säga att jag är lyckligt lottad. Så jag vill passa på att skicka en hälsning till alla fina arbetskamrater där ute. Ni är bara bäst. Att ha arbetskamrater som lyser upp ens dag när det är tungt och delar med sig av glädje ämnen och sorger. Att vara nära varandra. Att bry sig om. Det en av de många guldkanterna i livet. Så ge någon en kram idag. Eller varför inte bjuda på en fika. Du kan ju alltid boka in er på det fantastiska erbjudandet i dagens lucka. Få chansen att göra någonting mysigt tillsammans i början av det nya året.

Den 21 Januari är det dags för årets första prova på pass i Mediyoga. Vill du vara en av dem som får en gratis klass? Boka då via hemsidan. Kryssa i rabattkoden Adventskalender och skriv namn och Prova på klass 21 jan i meddelande rutan. (Gratis klassen kan endast bokas via hemsidan) Vid vanlig bokning 50 kr.

Önskar dig en fantastisk måndag. Ta hand om dig!

EvaMay

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s