ADVENTSKALENDER LUCKA 15

Tredje advent

Mediyoga är något som verkligen har fått mig att starta min inre resa. Att lära känna mig själv och bättre förstå mina begränsningar, lyssna till min kropp och ibland bara stanna upp ett ögonblick och bara känna. Vägen är målet inte slut destinationen. Precis så är det med yoga.

Mediyoga är mer än bara en yoga form. Här får du lära mera om mediyoga av grundaren själv, Göran Boll. Som du ser är klippet från mars 2014. Så det kan vara vissa saker som inte stämmer siffermässigt. Exempelvis. 80 vårdinrättningar som tagit in mediyoga som rehabilitering. Idag är det, tro det eller ej, över 250 st.

Önskar dig en intressant lyssning och en underbar tredje advent!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s