ADVENTSKALENDERN LUCKA 19

Då var den sista yogaklassen i år avslutad. Tusen tack alla fina för att ni delat er tid med mig. Nu blickar vi fram emot julen men massor av mys och nyår med lite extra glamor. Nu när jag satt här och planerar lite för framtiden kände jag ett suget efter något sött. Så här kommer ett recept som är både sött och hälsosamt. Om man vill 🙂

PEPPARKAKS SMOOTHIE

  • 1-2 färska dadlar
  • 1-2 pepparkakor
  • 4 dl havremjölk eller annan växtbaserad mjölk
  • 1 msk kakao
  • 1 krm kanel
  • 1 krm kardemumma

Placera allt i en skål och kör med mixer. häll upp och njut.

Den blir mera som en drink och jag använde lite mindre choklad som du kanske ser på bilden så är den lite ljusare. Denna drink blir ganska söt så önskas mindre sötma ta en 1 dadel. Vill du vara lite onyttig så här i juletider så kan du alltid ha i lite glass eller toppa med grädde och sprinkla på pepparkakskross och sen är det bara och njuta!

Ta hand om dig och ha en underbar onsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s