ADVENTSKALENDER LUCKA 18

Tacksamhet

Vet du vad jag brukar göra i perioder innan jag ska somna? Jag brukar tänka ut vilka saker under dagen som jag extra tacksam över. Som i kväll till exempel så kommer jag att tänka tacksamma tankar om min mamma. Hon är den snällaste mamman som finns. Vad vore jag utan henne. Jag vet att jag tagit hela vintern på mig att laga dragkedjan på min vinterjacka. Vilket hade inneburit att jag fått knata runt i en annan som inte var helt optimal. Men min mamma hon fixar. Så nu kan jag utan att frysa ihjäl gå ut och njuta av frisk luft. Tacksam för att jag har världens underbaraste och bästaste frissa. Maria Kjellberg som sprider både glädje och energi. Att få tillbringa några timmar på Hår & Nu. Prata om ditt och datt samtidigt som man läppjar på sin kaffe och njuter av en god chokladbit. Och Tack Maria för min nya färg. Jag älskar den! Tacksam för alla fina yoginis som verkligen förgyller min vardag. Att få tillbringa tiden på mattan med er är en ynnest. Lycka! Njöt så av dagens sång meditation. Vilken känsla och vilken kör.

Så jag tänker igenom min dag. Och det finns alltid något att vara tacksam för. Känns det som om dagen varit tung? Kanske var du extra tacksam över en god kopp kaffe. Maten du ätit. En komplimang någon gett dig. Att solen har kikat fram. Att en bil stannade och släppte dig över gatan trots att det inte fanns ett övergångställe. Att du hade varma kläder så att du slapp frysa. Att någon du bryr dig om var lycklig idag. Jag det finns hur mycket som helst om man bara tänker till. När jag gått igenom dagen brukar jag fundera ut om det är något speciellt som jag önskar mig och be universum om det. Kanske är det tomten som hör mig dessa dagar. Vem vet!

Så mitt tips till dig idag är att fundera på vad du är tacksam för. Passa på att skicka en varm kärleksfull tanke till någon du bryr dig om. Och varför inte visa lite tacksamhet för dig själv. Gör något idag som du verkligen tycker om. Det kan vara att ge dig extra tid, krypa ner i soffan med en favoritbok eller något annat.

Jag önskar dig en alldeles magisk onsdag!

EvaMay

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s