ADVENTSKALENDER LUCKA 20

Kärlek till allt

Sitter här och känner mig ganska så nöjd med livet. Kanske skulle jag önska lite mera jule frid. Men om sanningen ska fram gillar jag ju att ha mycket att göra. I helgen blir det Loka Brunn för mig. Smyg startade helgen på brunnen idag med julfrukost och bästa sällskapet. Tack fina ni, ni gjorde min morgon. På julafton vilar jag. Sen ska jag äntligen ut på böljan den blå igen. Det ska bli härligt. I ganska många år nu har jag firat nyår på fina Cinderella. Det gör mig verkligen inget att jag ska jobba. Att få jobba med det jag brinner för och dessutom med kollegor som ger mig energi och glädje är pure bliss. Vilka arbetsplatser jag har. Den tredje eller rättare sagt den första arbetsplatsen är ändå den allra bästa. Att jag får möta alla fina yogisar på mjuka mattan i ljuslågornas sken är det jag älskar mest. Idag känner jag sån glädje över alla som har hört av sig och vill vara med och yoga nästa år. Det gör mig varm i hjärtat. Tack för att ni finns.

Idag vill jag dela med mig av en meditation som heter Ra Ma Da Sa Sa Say So Hung, Det är en vacker meditation för healing. Så när du känner att du har tiden. Sätt dig ner i lätt meditationsställning eller på en stol. Du kan välja att sitta som kvinnan (Satnam Kaur) gör på bilden. Eller så kan du välja att vila händerna mot hjärtat eller någon annan kroppsdel som behöver lite extra omsorg. Du kan vända healingen till dig själv, till någon du bryr dig om. Eller ut till världen, Gör det som känns bäst. Slut ögonen och fokusera i tredje ögat (platsen mellan ögonbrynen) Sjung eller bara lyssna.

Önskar dig en härlig fredag. Namaste!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s