Så hamnade jag också hemma!

Hej alla fina därute. Hoppas att ni har det bra, att ni håller er friska, och att ni som behöver hjälp i vardagen får det. Anledningen till att jag är hemma är vad som normalt sett skulle betraktas som en mild förkylning med hosta. Vilket det med största trolighet är. Tog en promenad till Loka Brunn förra helgen och vädret var inte det bästa. Men idag måste vi vara extra försiktiga. Så jag stannar hemma men hoppas att jag är redo att fortsätta som vanligt nästa vecka. Ta hand om er så ses vi snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s