Hej då Gyltbovägen!

Huset är sålt så igår packade jag ner mina saker. Det berörde mig mer än jag hade trott. Hjärtat snörpte ihop sig och jag kunde känna att ögonen tårats. Så många fina minnen och jag tackar alla som deltagit i klasserna eller varit på behandling hos mig här.

Så nu har alltså Norimi lämnat sin lokal på Gyltbovägen och i dagsläget är det inte klart vad som kommer att hända. Flytten kom lite hastigt på. Men jag är evigt tacksam för att Skaret AB gav mig en plats att vara när ingen annan gjorde det. Nu är det bara att blicka framåt och hålla tummarna.

För dig som vill yoga i höst, oroa dig inte, jag tycker att det är alldeles för roligt för att sluta yoga och göra behandlingar. Några möjligheter håller på att utvärderas så platsen är inte bestämd ännu. Information om klasser kommer dock att komma ut så snart jag satt det på print. Är du intresserad av att yoga med mig i höst så anmäl dig gärna då. Det gör det lättare för mig att se om lokalerna jag har i åtanke passa med tanke på corona tider osv.

Önskar dig en underbar dag med massor av sol och lycka så hörs vi snart igen-

Hälsningar

EvaMay/Norimi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s