Önskar dig en riktigt God Jul!

Finns du därute som är lika ivrig att avsluta 2020 som jag är. I så fall har vi tur för nu är det snart dags. Men trots detta galna år måste jag hålla med om ordspråket: Inget ont som inte har något gott med sig. Själv kan jag tycka att stressen har blivit mindre. Jag har fått tid att göra saker som jag inte skulle gjort annars. Men mera om det i en blogg inför det nya året.

Just nu är jag bara fylld av tacksamhet. Som jag skrev i förra inlägget så har jag inte mått bra och jag har blivit opererad. Jag har varit rädd och orolig för en oidentifierbar knöl. Har varit rädd och undrat om det är är allt som skulle bli. Men årets slutskede bjöd på världens bästa julklapp. Det onda är borta och jag är frisk. Redo att ta mig an livet igen. Så kom igen 2021 jag är redo. Längtar efter nya utmaningar och jag längtar efter er alla. Längtar efter yogan och alla fina möten tillsammans med er både i behandling samt på och utanför mattan.

Så låt oss tillsammans visa coronan på dörren. Visa att de fula viruset inte är välkommet i vår värld. För tillsammans kan vi ta tillbaka framtiden och göra den till våran. Genom att visa tålamod och respekt har viruset inte en chans. Tillsammans är vi starka.

När jag skriver detta kommer tomten snart att smyga fram bland huset och sprida sin glädje som bara han kan. När vi vaknar är den goda gröten som satts ut till honom uppäten och klapparna placerade under granen. Alla kommer vi att fira julen lite annorlunda i år. Men vi har tekniken som gör det möjligt att ha kontakt med våra nära och kära. Vi kan fortfarande se den där speciella blicken i barnens ögon som bara är tillägnad julen. En tid fylld av magi, värme och kärlek. Så glöm allt det som tynger för en stund. Njuta av det som finns här och nu. Något som jag kan känna att vi faktiskt borde göra varje dag.

Ta hand om dig och de dina och ha en underbar och magisk jul!

Kram

EvaMay

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s