Gott slut och Gott Nytt år!

Vi har alla upplevt det här året lite olika. Oavsett pandemi eller inte så är det alltid så. Men att vi i år har haft en gemensam sak att kämpa mot, oavsett vart vi befunnit oss i världen är unikt. Men något vi gärna skulle ha varit utan. Men för mig, hoppas det gäller även dig, har året haft sina ljuspunkter. För ibland så behöver vi stanna upp och känna efter. Något vi fått göra många gånger i år. Det innebär även att vi även har insett vad som är viktigt. Bara det i sig är en gåva.

Foto av Ketut Subiyanto pu00e5 Pexels.com

Jag tänker mig likheten med en garderob. Nu och då får vi för oss att vi ska rensa och slänga det som vi inte längre behöver. Har läst någonstans att om man inte använt ett plagg på ett år är det dags att slänga. Men stop lite, gå inte och börja kasta bort saker. Lämna istället till en klädinsamling eller sälj på nätet. Oavsett vad du väljer blir någon glad och du får plats med nya kläder. Nu lämnade jag ämnet lite. Låt oss backa lite. Det jag ville komma till är att jag ska ta mig en funderare på om det finns saker i mitt liv som blivit måsten fast dom inte borde vara det. Man får faktiskt ändra sig. Visst är det en lockande och härlig insikt. Så kanske blir det plats för lite nya utmaningar i min egen ”garderob i år.

Ser fram emot kvällen som innehåller mys med mamman, något gott att äta och bingolotto. En bil står på önskelistan och det är bara att hålla tummarna. Oavsett vinst är det ett härligt sätt att avsluta året. Morgondagen har jag tänkt inleda med mediyoga och meditation följt av en stunds reflektion över 2020. Sen ska jag äntligen få börja min utmaning. Att gå Camino de Santiago virituellt. Att komma i form till mitt framtida äventyr i Spanien, El Camino Norte i verkliga livet. Hur ser din första dag på året ut? Är den planerad eller spontan?

Min Bujo

Ännu en ny sak i mitt liv från och med i morgon är att prova på att skriva Bullet Journal eller Bujo som det också kallas. Ett sätt att enkelt samla hela sitt liv på ett och samma ställe. Lovar att återkomma med hur det går. Ska bli såååååå himla kul!

Sagt att jag inte har några nyårslöften. Men en önska och något jag ska jobba på är att lära mig mer om teknik . För jag saknar er så mycket och drömmer om att kunna köra klasserna online. På så vis kan alla vara med oavsett om man är i riskgrupp eller inte. Så håll tummarna för mig att jag kan ta till mig den kunskap jag behöver. Så ses vi snart live online.

Foto av Kartik Gupta pu00e5 Pexels.com

Med dessa ord avslutar jag sista inlägget i år.

Jag önskar dig all lycka och kärlek. Att du snart får leva som du önskar. Krama dina nära och kära. Resa, umgås och uppleva allt det där som du drömt om. För det är du värd. Och jag känner att du och jag tillsammans med resten av världen gör skillnad. Vi tillsammans gör världen till en tryggare och lyckligare plats. Därför kommer allt att bli bra igen. Så ta hand om dig och de dina. Njut av denna magiska kväll oavsett vart du befinner dig. Oavsett om du sitter med familj eller om du tillbringar kvällen i ditt eget fina sällskap. Lyft ditt glas och ge dig tillåtelse att hylla dig själv till skyarna för den fina person du är. Du är värd allt glöm aldrig det!

Gott Nytt År

EvaMay / Norimi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s