God fortsättning!

Äntligen vinter!

Ett nytt år har börjat och jag håller tummarna för att det blir lika ljust som bilden ovanför. Jag avslutade förra året med att säga att jag skulle göra några saker direkt när året började. Några har funkat och några har fallit. Men det betyder inte att de sakerna är borta. De har bara inte kommit igång ännu. För så är livet. Det blir inte alltid som man tänkt sig. Men ibland blir det bättre.

En av mina nya mål var att gå Camino de Santiago på hemmaplan. Så himla kul att ha ett mål med sina promenader som inte har med vikt och göra känner jag. För det är där jag ofta hamnar med min träning. Men denna gången handlar det enkelt om att få dessa mil i benen innan det är dags för det riktiga äventyret. Att få vandra längst Biscaya buktens rand och blicka ut över havet. Ja det är en motivering som räcker väldigt länge. Roligt med appen är att om man inte har ett team så kan man ändå följa och se de andra som går. Och det är människor från många olika länder. Jättekul! Är uppe i 49,05 km. Rätt nöjd med att ha gjort det på 6 dagar. De senaste dagarna har dock tillbringats hemma då jag känt mig lite krasslig. Och då är det bara att göra som folkhälsomyndigheterna säger.

Bullet journal

Men äntligen har jag kommit igång med min bullet journal. Blir lite fixerad vid den då det är så makalöst roligt. Mer om det i nästa inlägg.

Ps Kom ihåg att kika in på min sida på instagram då och då ”norimihalsa” Ds

Ta hand om dig

EvaMay

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s