Ses vi på söndag?

Hitta din plats där hemma

Hej! Hoppas veckan har varit bra. Måste säga att jag har känt mig lite låg. Varit lite social med familjen i helgen. Jobbade på Loka Brunn för första gången sen början på november. Så himla kul. Jag hoppade jämfota av lycka när jag fick frågan. Som jag längtat. Men när helgen var slut var det som om luften gick ur mig. Det blev plötsligt så tomt. Inte så att jag saknat något att göra precis men det blev lite tungt. Som att jag hade vant mig vid mitt eget sällskap och glömt bort hur det känns att ha människor omkring mig. Men nu är det dags att hitta energin igen.

Därför vill jag idag passa på att bjuda in dig till ett MediYoga pass online på söndag.

Plats: Vi träffas online Tid 18.30 Kostnad: Gratis

 • Du anmäler dig genom att skicka ett email till norimi@hotmail.com
 • Jag svarar på mailet och skickar en länk som du går in på när det är dags.
 • Jag kommer inte att se dig så du kan komma precis som du är.
 • Jag kommer heller inte att höra dig men du kommer att kunna skriva i chatten. Om det är något som är oklart. Där får du gärna lämna feedback när vi är klara så att jag kan lära och bli bättre för varje gång.

Förberedelser:

 • Hitta en plats som känns bra för dig och där du kan få vara ostörd.
 • Lägg ut en yoga matta eller något mjukt att sitta på
 • Ha gärna en filt till hands att ha över dig under avslappningen
 • Behöver du komma upp lite när vi sitter i lättmeditationsställning (skräddar sits) så kan du använda en kudde eller en hoprullad filt.
 • Jag kommer inte att ha någon musik under passet då det är lite svårt tekniskt sett. Jag vill gärna att du kan höra vad jag säger. Men spela gärna egen musik under passet. Vi andra kommer inte att höra den?
 • Har du svårt för att sitta på golvet. Välj då istället att sitta på en köksstol. Skriv gärna i anmälan att du kommer att sitta på stol så att jag kan guida dig igenom klassen på ett bra sätt.
 • Vi kommer att hålla på ungefär en timme

Här hittar du mera information om MediYoga Vad är MediYoga – Norimi – Hälsa

Jag hoppas att vi ses.

Ta hand om dig!

EvaMay / Norimi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s