Låt dig inspireras

Foto av Andre Furtado pu00e5 Pexels.com

Hej! Hoppas du haft en fin vecka. Jag känner mig nöjd och glad då jag kom över 50 mil sträcket i lördags. Ligger lite efter plan men ibland är man trött eller upptagen med annat. Sådant är livet ibland.

När man vill göra börja något nytt eller bli bättre på något man redan gör är det bra att sätta upp del- och slutmål. Viktigt är dock att de är realistiska. Dom mål jag satt för mina promenader/vandringar passar in i det jag gjort innan fast med lite utmaning för att komma framåt. Det handlar om vart man är när man börjar sträva efter att nå målet. Det är alltid bättre att börja försiktigt och steg för steg förbättra sina prestationer. På så vis får du en lyckokänsla varje gång du nått framgång. Då kan du passa på att göra något fint för dig själv.

Foto av Ketut Subiyanto pu00e5 Pexels.com

Givetvis handlar det inte bara om promenader och annan träning. Det kan vara vad som helst. Som att lära dig ett nytt språk, laga nya spännande maträtter, stå på händer, lära dig att spela ukulele. skriva en bok, lära dig att ligga stilla och göra avslappning. Meditera. Jonglera. Ja du ser det finns oändligt mycket roligt man kan hitta på.

Det är lätt att jämföra sig med människor man ser på internet. Det handlar inte bara om kändisar utan även vänner och bekanta. Vissa av blir peppade av att se människor som lägger ut bilder och talar om varje gång dom tränat och visar hur nyttigt dom äter. Andra mår dåligt och lider av att inte själva ha motivationen och tiden att göra likadant. Men de som lägger ut bilderna har också börjat någonstans. Tagit babysteps för att nå sina mål. Själv är jag så imponerad och känner mig inspirerad av ”make it till you break it” Elin Härkönen. Vilken tjej. Jag har inte för avsikt att bli som hon men det vore väll som sjutton om jag inte skulle kunna stå upp och ner i alla fall. Stor utmaning för mig som aldrig gillat att se världen från det perspektivet. Så vi får se hur det går.

Jag behöver nog en vägg 😉

Fundera på om du har lust att lära dig något nytt eller utmana dig själv i något du tycker om. Men kom ihåg! Det ska vara roligt och ge dig energi.

Med det önskar jag dig en härlig avslutning på veckan.

Ta hand om dig! Kram ❤

EvaMay / Norimi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s