Gott nytt år! Vi ses 2022

Så var ännu ett år snart över. Trots alla restriktioner har det gått fort tycker jag. Nu väntar vi bara på att allt ska få ett slut så att vi kan gå tillbaka till det ”normala”, vad det nu är? När planer som påbörjats äntligen kan genomföras. Längtar efter att möta alla fina yogisar på mattan igen då kan vi brista ute i en fantastiskt mantra meditation och ge hjärtat plats. Det kommer att bli alldeles underbart!

Jag säger som jag brukar: Nästa år kommer att bli fantastiskt. Hoppet finns alltid där och pockar på oavsett hur livet ser ut. Så tacksam för det. Då kan vi fara iväg på äventyr igen och yogatillsammans. Sväva ut i vild dans tillsammans med vänner. Skaka bort alla dom där jobbiga dagarna. Ge oss hän och skratta. Det ser jag mest fram emot. Att få träffa dig därute i folkvimlet och kanske till och med få ge en kram. Visst låter det himmelskt!

Önskar dig en underbar nyårsafton med många skratt så ses vi nästa år igen.

God fortsättning & Gott nytt år!

EvaMay / Norimi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s