ADVENTSKALENDER LUCKA 8

2 Advent

Så var det andra advent. Ingen aning om hur det hände men det har det gjort. Här utanför för mitt fönster snöade det idag. Så fint. Tyvärr borta igen men jag känner på mig att det blir vitt snart igen. Vad gör du en sån här mysig söndag? Har du tid att luta dig tillbaka och njuta? Är du nyfiken på yoga? Då menar jag inte just att utöva den fysiska delen genom ett yoga pass. Utan nyfiken på allt runt om kring. I så fall har jag någonting för dig. Jag började själv att följa denna fantastiska och inspirerande podd om yoga för ett par år sedan men första podden kom ut redan 2 mars 2016. Så här finns massor att lyssna på. Jenny och Cecilia är två fantastiska kvinnor som till vardags bla undervisar i Kundaliniyoga. Dom har enligt mig ett skönt stämmning mellan sig och det känns som man är inbjuden att slå sig ner i soffan och vara med i samtalet. Dom pratar om allt skulle man kunna säga. Om olika yoga stilar, yoga i vardagen, yogiska texter, intervjuer med många intressanta människor. Här finns ett avsnitt där dom intervjuar Göran Boll, grundare av MediYogan. Ett om graviditet en annan om kriser i livet. Jag rekommenderar dig att börja från början men givetvis kan du plocka ut russinen ur kakan. Du hittar en länk här nedanför. Podden finns även på spotify. By the way podden heter Yogiskt.se Varning. Podden kan vara beroende framkallande. Jag önskar dig en fridfull 2 advent. God lyssning!

https://poddtoppen.se/podcast/1091185648/yogiskt-en-podd-om-yoga-och-meditation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s