ADVENTSKALENDER LUCKA 22

Nu när julen är det hetaste samtalet har jag en liten fråga till dig. Har du kommit ihåg dig själv i din strävan att göra julen mysig för alla andra? Tänkte nog det! Medans vi fejar och bakar kan vi höra framtida suckar. Mmm så gott, åå va fint du har gjort det. Se glädjen i dina nära och käras ögon när du lyckats pricka in den perfekta julklappen.

Men ta i beaktning att DU är den VIKTIGASTE personen i ditt liv. Du är fantastisk bara genom att vara den du är. Du behöver inte slita ut dig för att bli omtyckt, för jag är tämligen säker på att alla som betyder något redan gillar dig. Nu svarar du kanske. Ja men alla förväntar sig att det ska vara på ett visst vis när dom kommer till mig på jul. Ställ dig då en enkel fråga. Har dom sagt det till dig? Eller är det du som tror dig veta vad dom har för förväntningar. Hur som helst. Du är den viktigaste i ditt liv och värd att skämmas bort. Att tas på allvar, att synas och att bli älskad för den du är. Faktum är att även de du bryr dig om får skörda frukterna av att du skämmer bort dig ordentligt! För plötsligt får du mera energi, blir gladare och mera possitiv. Så stäck på dig och var stolt. För du är helt enkelt fantastisk!

Pssst! När är det nämligen så här. Jag känner en fantastisk hud terapueut som heter Rebecka Hautanen. Idag har jag äran att få erbjuda er 20% på alla hennes ansiktsbehandlingar. Vad sägs om 30-60 min av skön massage, ansiktsmask och mycket mera. Men skynda, hennes tider försvinner snabbt. Boka senast 31 December på 0766123130 upp ge din magiska kod (Norimi)

Här hittar du mera information. https://www.instagram.com/care.by.rebecka/

Önskar dig en underbar fjärde advent!

EvaMay

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s