ADVENTSKALENDER LUCKA 23

OMG nu har det vänt. Har du tänkt på det. I lördags var det årets kortaste dag. Nu går vi mot ljusare tider. Idag ska solen gå upp i Hällefors klockan 09.02 och om exakt en månad dvs 23 februari går den upp 08.33. Över en halvtimma tidigare alltså. Helt fantastiskt. Men om jag ska avslöja ännu något om mig så är det att jag älska när det är mörkt. För hur ska man annars kunna se alla dom vackra ljusen?

Dagens lucka är särskilt tillägnad dig som gärna skulle gå på massage eftersom det är sååå bra. Men du tycker att det är jobbigt att 1/ ligga stilla länge 2/ det är lite konstigt när en främling tar på dig och 30 eller 50 minuter är att utmana ödet. 3/ du inte har tid 4/ du tycker det är för dyrt. Here we go!

Massage 15 min. Välj mellan rygg eller ansikte. 150 kr. Du beställer tid eller köper presentkort senast 31 December via sms, messenger eller kontakt formulär på hemsidan. Kanske kan det vara något till mors- eller fars dag present.

Önskar dig en underbar måndag!

EvaMay

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s