ADVENTSKALENDER LUCKA 24

Äntligen är den här. Dagen vi alla väntat på. Julafton. Husen fylls av glädje, skratt och massor av gott. En stund att njuta att verkligen rå om varandra. Känna den sanna glädjen som gemenskap, kärlek och omsorg ger. Önskar dig en underbar dag. Ta hand om dig och de dina.

Dagens erbjudande;30% rabatt på en 50 min klassisk massage under januari. Bokning senast 31 december via kontakt, messenger eller norimi@hotmail.se Kan ej kombineras med andra rabatter eller om du använder friskvårdscheckar.

God Jul & Gott nytt År!

Önskar

EvaMay

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s