ADVENTSKALENDER LUCKA 5

Har du någon gång känt frustration över att inte orka. Mycket du önskar att du kunde göra men energin bara försvinner. Det har jag. Händer mig hela tiden. Undrar du som jag varför det är så? Kanske står du helt frågande inför problemet varje gång det händer. Fyllt av energi tar du tag i att ex städa alla lådor. Lägger saker i olika högar som du senare ska ta hand om i tur och ordning. Men det händer inte. För mitt i allt går luften ur dig och kvar på bord och andra ytor ligger högarna kvar och påminner dig om att du är hopplös som inte klarar av att göra ens de enkla sysslor. Sen om det finns minsta energi kvar så tar du ett djupt andetag och gör klart trots att hela din kropp säger nej. Men här gäller det att stanna upp och backa bandet en aning. Fråga dig själv varför blir det så här? Vem vet! Det kan vara vad som helst. Men det kan vara så enkelt som att du har ett väldigt hektiskt liv där du aldrig stannar upp och precis som med mobil som du haft länge, håller batteriet kortare och kortare tid för varje dag som går. Så dags att tänka om. Ge dig själv lite kred. Gör en liten sak i taget. Känn efter vad du orkar. Är du trött? Ladda dina batterier. Kanske kan du be om hjälp. Jag vet det är lite tricky men man får göra det. Fundera på om du vill köpa nya gardiner, ha 100 tomtar, eller täcka hela huset med ljusslingor. Ja det är jättefint och alla tycker nog att det är fantastiskt att se på. Men du pyntar väll för dig och kanske din familj skull, eller? Så vad vill du? Ibland är det svårt att se skogen för alla träden. Dagens lucka handlar om att hitta tillbaka tills sin energi. Men det skulle även kunna handla om smärta. Vi tar en alvedon och kör på. Mediyoga som jag sysslar med handlar om en resa på 20 cm. Att flytta fokus från pannan (tankarna) ner till hjärtat (för att känna). Så nästa gång du ska göra något lämna hjärnan för en stund ställ dig frågan, vad det nu kan vara, vänta sedan och bara känn. Det är troligt att du finner svaret i den känslan som dyker upp ?

Jag är utbildad MediYoga terapeut. Vilket innebär att jag även jobbar med privata sessioner där fokus ligger på dig och ditt liv. Sedan tar jag fram ett mediyogapass som passar dina behov och önskemål. Ditt fortsatta arbete med yogan hemma grundar jag på hur mycket du orkar och eller klarar av pga smärta samt hur mycket tid du är villig avsätta för din yoga. Vi avslutar sessionen med att gå igenom passet tillsammans.

Tid: 2 timmar efter 6 veckor har vi kontakt igen via meil eller telefon för att se hur du haft det och om du önskar vidare träffar. Ord pris 1200 Givetvis kan du alltid skicka en e-mail eller ringa om du har några funderingar.

Erbjudande 800 kr (spara 400 Kr) Boka tid eller beställ som presentkort (kan inte kombineras med andra erbjudanden)

https://norimi.blog/enskild-session/

Boka senast 12 December på: https://norimi.blog/kontakta-oss/ eller via sms eller telefon 073-4202004 (vid bokning via kontakt fyll i Mediyoga session, boka tid eller presentkort i meddelande rutan. Rabattkod Är Adventskalendern

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s